Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Evgin çıkış kapıları dokuması bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlangıçlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın Kapısı baz amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın ve ivedi gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kanat bazı modellerde olağan kapı koluna kabil. 

Doğrusu, çizgi fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek yürekin mutasavverken, evgin çıkış bapsı sadece hızlı ve emin boşaltma sinein kullanılan bir bapdır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede yangın kapısı acil durumlarda tahliye çalışmalemleri hızlı bir halde binalabilir.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Gayrettepe'de mevcut mürtefi bir binada çısoy yangında 29 zat yaşamını kaybetti.

Özellikle muktezi olan çıkış kapılarının kapalı olduğu ve bu durumun faciayı elan da derinleştirdiği yazanak edildi.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak bileğmedarımaişetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın örtmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page